نارنجی ، هیجان و سرزندگی





با سلام و درود خدمت همراهان عزیز استودیو معاصر، در این بخش از مبحث رنگ شناسی ، به کاربرد رنگ نارنجی و ترکیبات آن در دکوراسیون منزل میپردازیم ، پس تا پایان این مقاله با همراه باشید .
نارنجی رنگی پر انرژی، بازیگوش و صمیمی است
. پس برای اتاقی که در آن همه خانواده و گاهی دوستان دور هم جمع می شوند بسیار مناسب است برای آن هایی که از این رنگ در اتاق پذیراییشان استفاده نکرده اند، نارنجی رنگی اطمینان بخش است. ،

برای اینکه طراحی دکوراسیون را با رنگ نارنجی شروع کنیم، باید اولین چیزی که در نظر می گیریم، ترکیبات رنگی متناسب با نارنجی باشد. نکته حائز اهمیت در مورد این طیف رنگی این است که برای شروع طراحی با نارنجی، لازم نیست که تمام المان های دکوراتیو اتاق و فضای داخلی مورد نظرتان را تغییر دهید. رنگ نارنجی می تواند در کنار ترکیباتی از قهوه ای، خاکستری، بژ و کرم، جلوه بسیار خوبی داشته باشد. این رنگ ها تقریبا در اکثر فضاهای دکوراتیو، جزو رنگ های اصلی هستند و به راحتی با هر سلیقه ای قابل تطبیق می باشند.
آنجایی که رنگ های نارنجی و آجری، تاثیر عمیقی در ترکیب بندی رنگ ها دارند و استفاده از آنها می تواند تحول زیادی در دکوراسیون داخلی ایجاد کند، بایستی در انتخاب کاغذ دیواری هایی که از این رنگ ها تشکیل شده اند جوانب لازم را در نظر بگیریم.
با توجه به ویژگی هایی که این رنگ ها دارند، بهتر است تمام دیوارهای اتاق را با کاغذ دیواری های نارنجی رنگ نپوشانید، و تنها یکی از دیوارهای اتاق را به این رنگ اختصاص دهید. با این کار می توانید نقطه کانونی بسیار مناسبی در دکوراسیون ایجاد کنید و دیگر المان های دکوراتیو اتاق را بر اساس این رنگ بچینید.
طیف های گسترده ای از رنگ نارنجی وجود دارد که می تواند برای رنگ آمیزی دیوارها مناسب باشد. بهترین رنگی که از طیف گرم نارنجی می توان برای این منظور استفاده کرد، نارنجی های روشن و پرانرژی هستند که تا حدودی مایل به قهوه ای و خاکی باشند. اما از به کارگیری نارنجی هایی که بیش از اندازه روشن هستند، پرهیز کنید زیرا آن حس گرمی که انتظار دارید را به خوبی در محیط ایجاد نمی کنند و تا حدودی حالت گچی و کدری را به وجود می آورند.

با نظرات خود با همراه شوید

مجموع امتیازات